banner
23 september 2017


Nieuws 

Jaarvergadering VAD 2017
 

 
De jaarvergadering van de VAD is op dinsdag 9 mei as. We nodigen u als lid van onze vereniging graag uit om hierbij aanwezig te zijn.
Het belooft een inspirerende avond te worden, vol met praktische ideeën voor professionele samenwerking die uw omzet kunnen verhogen.
Tijdens het besloten gedeelte worden enkele agendapunten behandeld met onze leden. In het openbare gedeelte zijn ook niet-leden, gemeentebestuur, leden van de gemeenteraad en de pers uitgenodigd.
We weten dat het met de drukte in de winkel niet eenvoudig is om ook nog eens ’s avonds op pad te gaan. Toch vragen we u deze avond in uw agenda te reserveren.
De jaarvergadering wordt gehouden op dinsdag 9 mei in een van de zalen van Restaurant Kronenburg, Prof. E.M. Meijerslaan 6 in Amstelveen. De aanvang -uitsluitend voor leden- is om 19.30 uur. Het openbare gedeelte start om 20.30 uur.

 

 

 

In wijkwinkelcentrum Middenhoven zal een Action gevestigd worden hetgeen consequenties zal hebben voor verschillende aldaar nog gevestigde middenstanders zoals Van Nieuwkerk fietsen, het dierenwinkeltje e.d. De vestiging van een Action zal natuurlijk het bezoek van consumenten aan het centrum doen verhogen.


 

In 2017 zal wijk winkelcentrum Groenhof een grote renovatie ondergaan.

De Lidl komt op de plek waar nu Groenhof Optiek en de Blokker zijn gevestigd. Groenhof Optiek moet een volledig nieuw onderkomen krijgen en zal daarvoor dienen te verhuizen naar het midden van het centrum, terwijl Kruidvat in het nu leegstaande pand trekt waar voorheen de DA-drogist zat. Ook het pand van de snackbar aan de buitenzijde wordt bij de nieuwe Kruidvat getrokken. 

 


BerijfsInvesteringsZones, kortweg Biz genaamd, waarvoor de gemeente ondernemers – op aandrang van de VVD – enthousiast wil maken, wordt maandag 16 november (18.00 uur) een informatieavond gehouden in Nest Werkplekken aan de Laan van Kronenburg 14. Wethouder Maaike Veeningen van Economie is er een van de sprekers.

Volgens Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) zijn er in Amsterdam en andere steden vele succesvolle BIZ-en uitgerold. Ondernemers investeren daar collectief in projecten die hun winkelcentrum of bedrijventerrein verbeteren. Als de meerderheid een prject wenst, moet iedereen meebetalen. De incasso berust bij de gemeente. Het gaat om ondernemers in een bepaald gebied.


 

VAD collectiviteit bij Zorg en Zekerheid ook in 2017 zeer aantrekkelijk. Nog steeds rond de 100 euro per maand voor de Basisverzekering en 10 % op uw eventuele aanvullende verzekering. Dit geldt voor U uw gezinsleden en uw medewerkers met gezinsleden. Uw VAD lidmaatschap meer dan de moeite waard.!!!